Nyheder

Velkommen til Stenløse Tennisklubs nye hjemmeside. Her kan du betale kontingent, booke bane og se begivenheder mv. Alle medlemmer er nu registreret i det nye system og der kan bookes bane i vores nye bookingsystem. 

Fra 2025 trækkes kontingent automatisk hvert år ved forfaldstid hvis ikke der sker udmeldelse. Adresse rettelse, ny mailadresse og nyt kreditkort mv. styres af det enkelte medlem via "Brugermenuen".Stenløse Tennisklub blev stiftet i 1968. I dag har vi ca. 120 aktive medlemmer, både seniorer og juniorer.

I udendørssæsonen, som strækker sig fra ultimo april til medio oktober, holder tennisklubben til ved baneanlægget i Søsum, Søsumvej 71, 3670 Veksø Sj. Her råder Stenløse Tennisklub over 4 grusbaner, den ene med en slåmur.

Banerne ligger i et naturskønt område grænsende til marker midt i et af Sjællands smukkeste morænelandskaber. I forbindelse med baneanlægget råder vi over klubhusfaciliteter med baderum, et mindre klublokale, og adgang til køkken- og mødefaciliteter, som vi deler med Søsum Borger- og Grundejerforening.

Som medlem af Stenløse Tennisklub har du adgang til at spille på banerne efter forhåndsreservering i booking systemet. 

Turneringer: Stenløse Tennisklub deltager i turneringer i regi af Tennis Øst. Klubben har to motionisthold, som spiller i en turnering mod andre klubber. Disse hold træner onsdag aften. Har du spillet før og vil spille turnering, kan du kontakte Hanne Høst Pedersen, tlf. 30773149.

Arrangementer: I løbet af sæsonen afholder Stenløse Tennisklub en række arrangementer for alle klubbens medlemmer. I sommerens løb afholder vi hver onsdag formiddag fra 9-12 Åbent Hus hvor alle medlemmer kan deltage.  De fremmødte deler sig op, måske lidt efter styrke, og spiller et par timers tennis under hyggelige og afslappede forhold, hvor det sociale klart er i højsædet. Der er som regel lidt selvbetalt kaffe og brød samtidig eller efter tenniskampene.

 Derudover har vi Grill-tennis onsdag fra kl. 18-22 i juli måned, hvor vi først spiller et par timer med skiftende makker, og derefter hygger os med fælles spisning.Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer